Cablejats estructurats

rack2Els cablejats són la part de la infraestructura de telecomunicacions que més temps perdura en una empresa;per aquest motiu és essencial comptar amb materials de primera qualitat que permetin el transport de dades tant a les velocitats actuals com a les futures.

Des dels nostres inicis, ens vam especialitzar en el Disseny i Implantació de Sistemes de Cablejat Estructurat de Propòsit General segons les normes ISO/IEC 11801, EN 50173 y EIA/TIA 568; adquirint un compromís amb els nostres Clients basat en la professionalització dels nostres tècnics i la selecció dels millors productes existents en el mercat.

Com a Integradors de Sistemes, ABACOM disposa d’un Departament d’Enginyeria per a la elaboració de Projectes i de Personal Tècnic Certificat en Instal•lacions pels propis Fabricants de Sistemes de Cablejat Estructurat.

ABACOM disposa d’equipament de medició, inspecció i assaig, correctament calibrat, que permet determinar la qualitat dels components i enllaços implantats, i si compliran, toma per toma, amb els requisits esperats.

Com a Garantia del Producte entregat al Client i fruit de la confiança dipositada en ABACOM per part dels fabricant; Certifiquem les instal•lacions realitzades, a través del fabricant, tant en components com en prestacions per les que ha estat dissenyat el sistema, per períodes de temps de 25 anys en funció de la solució implantada.

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: