Sistemes de veu

ABACOM disposa de solucions completes de veu per l’empresa de qualsevol mida o sector.

Els sistemes que proposem als nostres clients són d’ús senzill i altament escalables, des de 2 fins a 36.000 ports de comunicació, de manera que la seva empresa sempre disposarà de la solució més adequada al perfil del seu negoci.

Els nostres sistemes de veu tenen la capacitat d’integrar-se amb la resta de comunicacions de l’empresa, mitjançant protocols TCP/IP (Telefonia IP),aconseguint així rendibilitzar les comunicacions entre els seus propis centres de treball. ABACOM treballa amb els fabricants líders en el mercat dels Call Center per tal de cobrir les necessitats de gestió i atenció al Client de la seva Empresa. Els serveis professionals de ABACOM estan orientats per oferir assistència en el disseny, implementació, manteniment i gestió de l’equipament de integració de veu, àudio i vídeo dels principals fabricants del mercat.

ABACOM com a soci tecnològic de AVAYA amb més de 100 anys d’experiència en el camp de les comunicacions, sabem que la solució òptima per a la seva empresa és aquella a través de la que s’aconsegueixi augmentar la rendibilitat, millorar la productivitat i obtenir avantatges competitives.

avaya

AVAYA : Tres conceptes bàsics a tenir presents.

1. Què és?
És una solució per a comunicacions de veu i dades, serveis de missatgeria i gestió de clients. Utilitza la tecnologia IP per a proporcionar més funcionalitat a un cost menor. Obtingui capacitats “tot en un”.

2. Com pot utilitzar-ho en la seva empresa?
Per comunicar-se amb companys i clients, simplificar l’accés a la informació, per mantenir-se en contacte amb els treballadors remots.avaya2 Per a estalviar diners a través d’un servei de conferència, xarxes, administració de temps/trucades, Veu sobre IP i molt més.

3.Quines són les seves opcions?
La seva empresa; té oficines situades en més d’una ubicació? O potser té ubicacions múltiples?La seva, és una sucursal duna organització més gran?, una oficina en una casa?. Amb AVAYA pot escollir qualsevol opció entre una gran varietat de models. A més a més pot afegir capacitat, aplicacions i telèfons, a mesura que ho necessiti. Encara que tingui 2 treballadors, 200 o més, AVAYA és l’opció més adequada.

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy: