Estudi personalitzat de les teves telecomunicacions
20 anys d'experiència al teu servei ens avalen
Telefonia fixa/telefonia mòbil/connexions

Comunicacions Unificades

Telefonia fixa i mòbil

Fibra

Teletreball

Abacom Sistemes som una empresa amb més de 20 anys en el sector de les telecomunicacions, amb els últims avenços tecnològics posats a disposició dels seus clients per oferir-los el millor servei personalitzat.

No ho dubtis, contacta amb nosaltres i sortiràs guanyant

Informació bàsica sobre Protecció de Dades. RESPONSABLE: Abacom Sistemes de Telecomunicacions SL FINALITAT: Prestació de serveis en línia
, Gestió d'usuaris web
, Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. LEGITIMACIÓ: Consentiment exprés i interès legítim DESTINATARIS: No es cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal DRETS: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben en https://abacom.cat/politica-de-privacidad/

Teletreball

Abacom Sistemes assessora a la teva empresa perquè tots els treballadors puguin treballar des de casa com si estiguessin a l’oficina.

Abacom Sistemes ofereix a la teva empresa tota la seva experiència i el seu coneixement en digitalització de llocs de treball.

Comunicacions Unificades

El sistema de Comunicacions Unificades d’ Abacom Sistemes permet als seus treballadors accedir des de qualsevol lloc on es trobin que tingui accés a internet, des de qualsevol dispositiu i amb qualsevol sistema operatiu.

Empreses

Abacom Sistemes vol acompanyar a la teva empresa en la presa de decisió per a millorar les seves telecomunicacions, i així convertir-la en més eficient amb el mínim cost.
De la mà d’Abacom Sistemes la teva empresa podrà liderar el seu sector sense preocupar-se de costos extres i sempre amb les últimes tecnologies implementades.

Particulars

Abacom Sistemes es preocupa també dels seus clients particulars, i per això els ofereix unes tarifes especials de mòbils i de fibra per a poder gaudir en les seves llars.
Amb la confiança de sempre que ofereix Abacom Sistemes, i amb l’experiència dels seus 20 anys d’existència, els nostres clients es beneficiaran de l’alta qualitat dels seus serveis ara a les seves cases.

Infraestructures

En Abacom Sistemes tenim una visió completa de l’empresa, i disposats a donar un servei global als nostres clients oferim també instal·lacions de cablejat estructurat, així com xarxes wifi i seguretat en xarxes
Per a això comptem amb un equip tècnic format específicament per a donar el millor servei a cada usuari.