Telefonia fixa per empreses

La millor telefonia fixa per a la teva empresa

Abacom Sistemes és operador, i això ens permet oferir-los un servei de telefonia IP fet a la seva mida, sigui quin sigui el seu servidor d´internet, amb uns preus ajustats i molt més econòmics que els que oferta la telefonia convencional.

Telefonia Fixa IP

Abacom Sistemes els ofereix telefonia fixa des de qualsevol punt de la xarxa pública accessible des de qualsevol lloc que disposi d’internet. Podem ajustar el servei de telefonia a les seves necessitats i rentabilitzar el servei amb la màxima qualitat que ofereix la telefonia IP.

Avantatges de la Telefonia IP d'Abacom Sistemes

Les trucades entre les seves seus seran a cost cero, igual que amb d´altres usuaris d´ Abacom Sistemes.

 

Sense cost per establiment de trucada.

Preus molt ajustats.

S’alliberen les línies telefòniques, per tal que les trucades IP, al ser canalitzades a través de la connexió a internet no ocupen línia de telèfon.

 

Sense sorpreses en les factures.

Sol·licita’ns informació sense compromís

Si ens facilita la factura amb el proveïdor actual, l'oferta que li realitzarem podrà ser més ajustada a les seves necessitats reals.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable Abacom Sistemes de Telecomunicacions SL. Finalitat: Prestació de serveis en línia, Gestió d'usuaris web, Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els clàusules annexes que es troben en https://www.abacom.cat/politica-de-privacidad/

Tens dubtes?

Posa’t avui mateix en contacte amb nosaltres i podrem oferir-te el millor producte que s’adapti a les teves necessitats.