Nosaltres

Abacom Sistemes, amb més de 20 anys d'experiència en el sector de les telecomunicacions, és una empresa amb un clar objectiu: donar un servei integral per als seus clients en les seves telecomunicacions amb l'objectiu de convertir a les empreses en més eficients i rendibilitzar les seves inversions.

Abacom Sistemes es caracteritza per realitzar estudis complerts i analitzar les necessitats de cada client, essent capaç de donar una solució personalitzada en cada cas. A més a més, acompanyem als nostres clients al llarg de la seva vida empresarial, adaptant les seves telecomunicacions als nous temps i a les noves realitats.

Abacom Sistemes disposa de l'equip tècnic i humà que les empreses necessiten, per tal d'estar sempre disposats a acompanyar-les en les seves decisions i en els seus problemes, oferint-los sempre la millor solució, minimitzant els temps de resolució d'incidències.

Abacom Sistemes és una aposta de garantia, i així ho demostren tots els nostres clients, molts dels quals ens acompanyen des dels nostres inicis.

A Abacom Sistemes volem presentar-nos, i posar-nos a la seva disposició

Alguns dels nostres clients

Els nostres partners

Sol·licita’ns informació sense compromís

Si ens facilita la factura amb el proveïdor actual, l'oferta que li realitzarem podrà ser més ajustada a les seves necessitats reals.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable Abacom Sistemes de Telecomunicacions SL. Finalitat: Prestació de serveis en línia, Gestió d'usuaris web, Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els clàusules annexes que es troben en https://www.abacom.cat/politica-de-privacidad/

Tens dubtes?

Posa’t avui mateix en contacte amb nosaltres i podrem oferir-te el millor producte que s’adapti a les teves necessitats.