Teletreball

Abacom Sistemes et connecta amb la teva empresa: Teletreballa des de casa

Abacom Sistemes assessora a la teva empresa per tal que tots els treballadors puguin treballar des de casa com si estiguessin a la oficina.  Abacom Sistemes ofereix a la teva empresa tota la seva experiència i el seu coneixement en digitalització de llocs de treball.

Com pots augmentar la productivitat de la teva empresa gràcies a l'ajuda de Abacom Sistemes?

Per millorar la productivitat de l´empresa només fa falta escollir el sistema de Comunicacions Unificades adequat per a la teva empresa, i en això  Abacom Sistemes és pioner.

La primera centraleta basada en la web és professional, fàcil de fer servir i 100% segura.

Els serveis que t’ofereix Abacom Sistemes estan adequats a la teva empresa, per incrementar la productivitat i la eficiència amb un instrument segur i de fàcil maneig.

Només amb el sistema de Abacom Sistemes podran comunicar-se de la manera que necessiten .

Els productes de hardware/software que ofereix la solució de Abacom Sistemes s´integren perfectament amb els serveis de videoconferència, chat, presència, posició de l’operador i molt més.

Tot això ajuda a l´empresa a reduir despeses i a tenir accés a noves eines de negoci.

Telefonia i Centraletes virtuals

Per a la teva empresa, a Abacom Sistemes optimitzem la gestió de la telefonia, i configurem les centraletes virtuals per tal que siguin connectables amb el mòbil, i així obtenir una gestió més fàcil i òptima de les comunicacions de la teva empresa.

Tot el que necessites per teletreballar

A Abacom Sistemes oferim a la teva empresa tots els equips de telefonia necessaris per tal que puguis treballar tant des de casa com des de la teva oficina.

Sol·licita’ns informació sense compromís

Si ens facilita la factura amb el proveïdor actual, l'oferta que li realitzarem podrà ser més ajustada a les seves necessitats reals.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable Abacom Sistemes de Telecomunicacions SL. Finalitat: Prestació de serveis en línia, Gestió d'usuaris web, Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els clàusules annexes que es troben en https://www.abacom.cat/politica-de-privacidad/

Tens dubtes?

Posa’t avui mateix en contacte amb nosaltres i podrem oferir-te el millor producte que s’adapti a les teves necessitats.