Infraestructures

Amb la voluntat d´acompanyar als nostres clients en totes les seves necessitats, i poder oferir-los una solució global,  Abacom Sistemes compta amb els millors especialistes també en instal·lacions de cablejat i seguretat en xarxes.

Els nostres 20 anys d´experiència ens avalen en tots els camps, i ens permeten oferir garantia i màxima seguretat a tot tipus d´empreses.

El nostre equip tècnic és especialista en

Cablejat estructurat

A Abacom Sistemes som conscients que els cablejats són la part de la infraestructura de telecomunicacions que més temps perdura a la empresa.
Per aquest motiu que creiem que és essencial comptar amb materials de primera qualitat que permetin el transport de dades tant a les velocitats actuals com a les futures.

WIFI

Abacom Sistemes realitza sota comanda, estudis de cobertura amb la finalitat de realitzar un informe previ a la implantació d’un sistema sense fil, i poder determinar així la necessitat real del client, tant a nivell de harware i software

Seguretat en xarxes

A Abacom Sistemes sabem que la seguretat a les xarxes està a l’ordre del dia, i és per això que oferim als nostres clients aplicacions i un gran equip humà que està compost per Enginyers Telemàtics amb gran experiència en el camp de la seguretat telemàtica i especialistes en tècniques de Hacking.

CABLEJAT ESTRUCTURAT

ABACOM Sistemes es preocupa de totes les instal·lacions que abarquen la seva empresa, per això disposa d´equipaments de mesura, inspecció i assaig, correctament calibrat, que permet determinar la qualitat dels components i enllaços implantats, i si compliran, toma per toma, amb els requisits esperats.

A Abacom Sistemes, des dels seus inicis fa ja 20 anys, ens vam especialitzar en el Disseny i Implantació de Sistemes de Cablejat Estructurat de Propòsit General segons les normes ISO/IEC 11801, EN 50173 y EIA/TIA 568; adquirint un compromís amb els nostres clients basat en la professionalització dels nostres tècnics i la selecció dels millors productes existents en el mercat.

Com a Integradors de Sistemes, ABACOM Sistemes disposa d’un Departament de Enginyeria per l’elaboració de Projectes i de Personal Tècnic Certificat en Instal·lacions pels propis fabricants de Sistemes de Cablejat Estructurat.

Com a garantia del producte entregat al client i fruit de la confiança dipositada en ABACOM Sistemes per part dels fabricants, certifiquem les instal·lacions realitzades, a través del fabricant, tant en components com en prestacions per les que ha estat dissenyat el sistema, per períodes de temps de 25 anys en funció de la solució implantada.

La implantació de xarxes sense fil és una solució idònia per a aquells casos en els que es necessita certa mobilitat dels dispositius connectats a la xarxa.

L´estesa de cablejat és complicat, costós o causa de gran impacte visual. Es necessita enllaçar les xarxes de diferents edificis o campus per a la implantació d´enllaços principals o de backup.

ABACOM Sistemes instal.la, configura i manté xarxes Ethernet sense fil basades en l’estàndard  IEEE 802.11a,b/g,; permetent obtenir amples de banda de transmissió des de 11Mbps a 54Mbps per a aplicacions en interiors i exteriors, podent arribar a enllaços de varis Km de distància i velocitats de transmissió de fins a 100Mbps.

Un altre servei és la realització d’estudis de cobertura Wireless. Un estudi de cobertura resulta un mecanisme indispensable a l´hora de realitzar una implantació  Wireless, ja que determinarà de forma eficient la ubicació  i el número de punts d’accés, així com el tipus d’antenes a fer servir.

Una altra dada resultant de l´estudi consistirà en l‘elecció del tipus de hardware a instal·lar i de la tipologia a implantar, ja que hi ha una gran varietat de dispositius, cada un amb unes característiques que el fan adequat per a un determinat entorn.

ABACOM Sistemes recomana, en qualsevol cas, que la implantació d´una estructura  Wireless, sigui instal·lada amb equipament certificat WI-FI.

WIFI

SEGURETAT EN XARXES

L’equip tècnic de Abacom Sistemes neix amb un propòsit molt clar, i és el d´ajudar a les empreses a aconseguir el grau de seguretat telemàtica necessari per desenvolupar efectivament el seu negoci; mitjançant la protecció de servidors web a nivell d´aplicació, impedint l´alteració de les variables, controlant el contingut i la longitud dels valors i denegant l’accés a samples (pàgines d’exemple) vulnerables.

En el moment en el que una empresa disposa d’una connexió a internet, posseeix un risc potencial de patir intents d’intrusió que moltes vegades tenen conseqüències desagradables (caigudes del sistema, robatoris d’informació, incompliments de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, ….)

Entre els serveis personalitzats que Abacom Sistemes ofereix trobem:

  • Formació
  • Consultoria
  • Auditoria
  • Adaptació dels Sistems per al compliment de la LOPD

Sol·licita’ns informació sense compromís

Si ens facilita la factura amb el proveïdor actual, l'oferta que li realitzarem podrà ser més ajustada a les seves necessitats reals.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable Abacom Sistemes de Telecomunicacions SL. Finalitat: Prestació de serveis en línia, Gestió d'usuaris web, Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els clàusules annexes que es troben en https://www.abacom.cat/politica-de-privacidad/

Tens dubtes?

Posa’t avui mateix en contacte amb nosaltres i podrem oferir-te el millor producte que s’adapti a les teves necessitats.