Abacom Sistemes vol acompanyar la teva empresa en la presa de decisions per millorar les seves telecomunicacions, i així convertir-la en més eficient amb el mínim cost.

De la mà d'Abacom Sistemes la teva empresa podrà liderar el seu sector sense preocupar-se de despeses extres i sempre amb les últimes tecnologies implementades.

Abacom Sistemes ofereix a les empreses una cobertura total en les seves telecomunicacions, per tal que els clients puguin escollir tot el que els convingui segons les seves necessitats.

Abacom Sistemes disposa d’una àmplia oferta per als seus clients, que inclou vàries tarifes de mòbil, de fibra, tarifes en trucades a fixes, centraletes IP, instal.lacions de xarxes wifi’s.

Els 20 anys d´història d’Abacom Sistemes ens avalan per donar el millor servei a les empreses.

Sigui quin sigui el seu tamany o el número de treballadors que tingui, la quantitat de seus o on estigui situada, totes elles es sentiran acompanyades i aconsellades pel nostre equip humà.

Els nostres serveis per a Empreses

Telefonia Mòbil

Fibra

Telefonia Fixa

Centraletes

Consultoria TI

Sol·licita’ns informació sense compromís

Si ens facilita la factura amb el proveïdor actual, l'oferta que li realitzarem podrà ser més ajustada a les seves necessitats reals.

Tens dubtes?

Posa’t avui mateix en contacte amb nosaltres i podrem oferir-te el millor producte que s’adapti a les teves necessitats.