Consultoria TI

Abacom Sistemes compta amb més de 20 anys d´experiència en el sector de les Telecomunicacions, i això ens converteix en els millors professionals per atendre les seves necessitats, escoltar-lo, aconsellar-lo i acompanyar-lo en la millora de les tecnologies que utilitza la seva empresa en el seu dia a dia per tal de poder optimitzar el preu i el servei de les seves telecomunicacions.

Abacom Sistemes idea plans individualitzats totalments personalitzats per a cada empresa o usuari, oferint totes les opcions vàlides i recomenades per a cada ocasió.

Sol·licita’ns informació sense compromís

Si ens facilita la factura amb el proveïdor actual, l'oferta que li realitzarem podrà ser més ajustada a les seves necessitats reals.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable Abacom Sistemes de Telecomunicacions SL. Finalitat: Prestació de serveis en línia, Gestió d'usuaris web, Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els clàusules annexes que es troben en https://www.abacom.cat/politica-de-privacidad/

Tens dubtes?

Posa’t avui mateix en contacte amb nosaltres i podrem oferir-te el millor producte que s’adapti a les teves necessitats.