Centraletes IP

Abacom Sistemes vol proporcionar als seus clients un servei integral de telecomunicacions i telefonia i és per això que no podia faltar l'opció de la Centraleta Telefònica IP.

Abacom Sistemes ofereix a cada client una solució personalitzada segons les necessitats platejades per cada organització.

Adapta cada centraleta IP a cada centre de treball, ja sigui una empresa petita, o una amb gran quantitat de treballadors.

Abacom Sistemes dona als seus clients una solució completa de telefonia i telecomunicacions amb centraletes IP adaptades a les característiques pròpies de cada organització.

Abacom Sistemes treballa amb hotels, hospitals, agències de viatges, micro empreses, pymes, centres mèdics.

Tant se val la infraestructura de l´empresa, Abacom Sistemes s’adapta a cada cas.

Centraletes IP

Abacom Sistemes s’encarrega de l’estudi per oferir una solució completa de telefonia a les empreses i poder donar-los la millor opció de centraleta i pla de trucades.

Som operadors i els oferim les millors tarifes del mercat.

Abacom Sistemes instal·la a la seva empresa la millor centraleta IP i la configura segons les necessitats detectades en cada cas.

Assessorem a cada client el millor per explotar al màxim la capacitat de la seva centraleta.

Les centraletes IP de Abacom Sistemes tenen unes característiques pròpies que les fan ser les més avançades del mercat i poden omplir la teva empresa d'avantatges.

Sol·licita’ns informació sense compromís

Si ens facilita la factura amb el proveïdor actual, l'oferta que li realitzarem podrà ser més ajustada a les seves necessitats reals.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable Abacom Sistemes de Telecomunicacions SL. Finalitat: Prestació de serveis en línia, Gestió d'usuaris web, Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els clàusules annexes que es troben en https://www.abacom.cat/politica-de-privacidad/

Tens dubtes?

Posa’t avui mateix en contacte amb nosaltres i podrem oferir-te el millor producte que s’adapti a les teves necessitats.