Comunicacions Unificades

El sistema de Comunicacions Unificades d'Abacom Sistemes permet als seus treballadors accedir des de qualsevol lloc on es trobi que tingui accés a internet, des de qualsevol dispositiu, i amb qualsevol sistema operatiu. 

El sistema de Comunicacions Unificades d’Abacom Sistemes disposa de les funcions de Disponibilitat i Geolocalització, que li facilitaran saber en temps real on estan els treballadors/companys i així saber si estan disponibles/absents/ocupats o no volen ser molestats.

Abacom Sistemes t'ofereix el primer sistemes de Comunicacions Unificades al núvol accessible des de la Web i PBX VoIP

Les Comunicacions Unificades de Abacom Sistemes es basen en la web i són accessibles des del navegador, sense haver d´instal·lar cap programa, des de qualsevol Sistema Operatiu.

Una interfaz d´usuari per a tota la comunicació interna i externa:

Les Comunicacions Unificades de Abacom Sistemes són la solució global per l'empresa. Tots els treballadors podran estar en contacte, des de qualsevol part del món, i col·laborar per a treballar d'una manera més àgil, fàcil i segura, des de qualsevol dispositiu.

El sistema de Comunicacions Unificades d'Abacom Sistemes li permet escollir un contacte i realitzar una trucada, una videoconferència, enviar faxos o recordatoris virtuals, compartir pantalla, o qualsevol altra cosa que se li ocorri per tal de facilitar el treballa col·laboratiu.

Lloc de treball

El sistema de Comunicacions Unificades d’Abacom Sistemes revoluciona el concepte tradicional de Lloc de Treballar a través d’una solució fàcil i intuïtiva.

Això permet que les comunicacions siguin àgils, tant les internes com les externes, i donen una perspectiva general de la situació als treballadors.

Accedir al lloc de treball es converteix en quelcom senzill i fàcil des de qualsevol navegador  HTML5, sense necessitat de res més.

Softphone mobile

Amb el softphone mòbil pots comunicar-te amb els teus companys i crear conferències de vídeo, àudio i chat amb diferents participants, directament des del teu ordinador i des de qualsevol lloc.

Comunicacions unificades al núvol

Totes les funcions del sistema de Comunicacions Unificades de Abacom Sistemes també estan disponibles al núvol.

El núvol d’Abacom Sistemes garanteix a la teva empresa la màxima seguretat i fiabilitat.

 

Quins avantages té la teva empresa si treballa amb comunicacions unificades basades en el navegador?

Més negoci. Més ventes via web.

Només amb el sistema de  abacom sistemes els visitants de la teva web podran trucar, enviar-te missatges o vídeo chat, compartir documents. el sistema de  webrtc d'Abacom Sistemes integra la PBX amb el teu lloc web, per tal que mai perdis una oportunitat de negoci.

Més temps d'estalvi en les operacions diàries

El model d'Abacom Sistemes és la primera solució basada en web i mòbil: la APP d'Abacom Sistemes funciona  en qualsevol sistema operatiu, només necessites una connexió a internet.

Seguretat 100% garantida.

Amb la solució d'Abacom Sistemes no requereixes connexió VPN ni SBC. Abacom Sistemes disposa d'un sistema de xifrat nadiu per a protegir les dades i la veu.

Sol·licita’ns informació sense compromís

Si ens facilita la factura amb el proveïdor actual, l'oferta que li realitzarem podrà ser més ajustada a les seves necessitats reals.
Informació bàsica sobre Protecció de Dades Responsable Abacom Sistemes de Telecomunicacions SL. Finalitat: Prestació de serveis en línia, Gestió d'usuaris web, Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim. Destinataris No se cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els clàusules annexes que es troben en https://www.abacom.cat/politica-de-privacidad/

Tens dubtes?

Posa’t avui mateix en contacte amb nosaltres i podrem oferir-te el millor producte que s’adapti a les teves necessitats.